1. Suat Özcan Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Merhum Fuat Özcan Adını yaşatmak amacıyla düzenlenen 1. futbol turnuvası başarıyla gerçekleştirildi. Turnuva Güzelhisar spor kulübünün başarısı ile sonuçlandı

1. Suat Özcan Futbol Turnuvası Sonuçlandı
25 Mart 2016 - 18:08

 

Fuat Özcan adına düzenlenen dostluk turnuvası görkemli bir katılım ile gerçekleştirildi.

 

Dostluk turnuvası Fatih Namik Sevik Stadyumunda yapıldı Turnuvaya 10 Amatör liğ takımı katıldı.

 

Finali Şehremini Futbol Takımı ile Güzelhisarspor Takımı arasında oynandı. Final maçından önce; Fatiih'te spor yöneticiliği yapan eski futbolculardan oluşan  Şöhretler karması ile Fatih Vatanspor Bayan Futbol takımları arasında bir  gösteri maçı gerçekleştirildi.

 

Daha sonra FİFA kokartlı Eski Milli hakemlerden Binali Kartalın yönettiği Final Maçında Şehremenispor ile Güzelhisarspor arasında oynanan maçın normal süresi 1-1 sona erdi. 

Maç sonunda düzenlenen penaltı atışları sonunda Güzelhisarspor maçı 3-2 kazandı. 

 

Fuat Özcan adına düzenlenen ilk  futbol turnavasın Güzel Hisarsporun şampiyonluğu ile sona erdi.

 



 


Namık Sevik Stadı'nda düzenlenen turnuvaya Fatih ilçesinde faaliyet gösteren 10 kulüp takılırken final yine bu statta yapıldı. 

Final organizasyonuna TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Karaman, Osman Ünal, Cemalettin İnanç, Asım Özdemir, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu,  Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan ve Kadri Gözaydın, İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, Eski Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Murat Kapusuz, FIFA kokartlı eski hakem Muhitin Boşat'ın yanı sıra Fatih ilçesindeki kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörleri ve kalabalık bir futbolsever topluluğu izledi. Organizasyonun sunumunu, rahmet Fuat Özcan'ın aynı zamanda Fatih Vatanspor Kulübü Başkanı olan kardeşi Suat Özcan yaptı.

 




 

TURNUVADAN VİDEO GÖRÜMLERİ

 

1. Fuat Özcan Futbol Turnuvası Bayan takımı ile Veteranlar



 

 

1. Fuat Özcan Futbol Turnuvası Final Karşılaşması

 

 



 

1. Fuat Özcan Futbol Turnuvası Fotoğraf Albümü

YORUMLAR

  • 0 Yorum