17-25 Aralık Gerçekleri Unutulmasın

Ülkenin kaderini değiştiren yolsuzluk soruşturmalarına Hukukun gereği tahammül edemeyerek, müdahale eden siyasilerin inkarları 17-25 aralık gerçeklerini unutturmayacaktır.

17-25 Aralık Gerçekleri Unutulmasın
27 Haziran 2015 - 06:46

17 - 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonlarının kilit avukatı Turgut Yenilmez bu sıralar gene isyanlarda.

 

Son günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile Başta Ulusal medyaya, Hukuku uygulamayan amirlere, Beştepenin şimdilik muktedir sakinlerine veryansın ediyor.

 

Akp avukat ordusu en basit bir karalamaya hucum ederek kişileri doğduğuna pişman ederken, Bazı gerçekleri yazanları görmüyorlar, duymak istemiyorlar.

 

Savcılıklara verdiğimiz önemli ihbarlarımız 17 - 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonun baş kahramanlarından olan Fatih belediye başkanı Mustafa Demir'in emrindeki memurlarına hazırlattığı, Gerçekleri inkar ederek, Görmezden gelerek düzenlenen "Suç oluşmamıştır" raporları ile bu güne kadar yargıdanın denetiminden kurtuldular.

İşlene suçlar hız kesmeden devam ediyor. 

Fatih belediyesi ve İBB başkanlığı kurumları, Fatih ilçesinde hızla devam eden hukuksuz uygulamalarına, Göz yummalara devam ediyorlar. NEREYE KADAR?

 

Av. Turgut Yenilmez gibi bizde bu hukuksuzluktan, Vatandaşın ve Devletin hakkının çalınmasından vatandaş sorumluluğu ile rahatsızlık duymaktayız. 

Henüz egemenlere teslim olmadık, Son nefesimize kadar da teslim olmaya niyetimiz yok, İyilerin duaları, Yüce Allah'ın takdiri ile doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz, Halkımız toptan duyarsız kalsa bile.

 

Ya hukuku değiştirip, Keyfiyeten karar verilebilir, kanunları çıkaracaklar, Aksi halde Anayasamızın , Geçerli kanunlarımızın suç saydığı her konuyu buralardan kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz, Tek savcı-Hakim ilgi göstermese bile.

Biz tetikçilik, Kimseye düşmanlık yapmıyoruz, Şahsen ibadet yaptığımıza inanıyoruz.

 

17 - 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonlarının kilit avukatı Turgut Yenilmez'in ülkenin son gündemlerine atfen paylaştığı sosyal medya paylaşımlarından bazılarını aşağıda sizlere sunuyoruz.

 





YORUMLAR

  • 0 Yorum