Mustafa Demir'den Osmanlıya Saygısızlık

Fatih belediye başkanımız Mustafa Demir Sahibi olduğu Sibirya kurdu köpeklerine Hürrem - sultan validemizin ismini vermiş, Bunu sosyal medyada paylaşarak Hürrem Sultan gibi hayırsever, Müslüman bir sultanı aşağılamasını Uluslararası boyuta taşımıştır

Mustafa Demir'den Osmanlıya Saygısızlık
17 Mayıs 2016 - 14:44

Biz Türkler Tarihte ve Günümüzde Batı emperyalizmine olan nefretimizi ifade etmek amacıyla Köpeklerimize  Yaygın olarak George (Corc) Kont, Tom, lady, Alex, Zeus, Zeyna, lady, Daisy, Çiko, Tina, shila, Sezar, Heron, Neron gibi batı kültüründe önemli şahsiyetlerin isimleri yaygın kullanılıyoruz. 

 

Fatih belediye başkanımız Sayın Mustafa Demir Kendisine ait Sibirya kurdu köpeklerine Osmanlı tarihinin önemli şahsiyetleri olan Hürrem - Sultan adını vermesi bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Böyle isimleri tercih etmesinin nedeni nedir? 


 



 

Hayatı savaş meydanlarında geçmiş Muteşem Süleyman'ı Saray sultanı gibi yıllarca halka empoze eden fitne ehline bir yenisi eklendi. Bu cehalet Fatih belediye başkanından geldi

 

Sayın Başkan Mustafa Demir'in köpeklerine verdiği isim,  Hürrem - Sultan, Osmanlı İmparatorluğu'nun onuncu padişahı ve 89. İslam Halifesi I. Süleyman'ın nikâhlı eşi, sonraki padişah II. Selim ile Şehzade Mehmed, Mihrimah Sultan, Şehzade Abdullah, Şehzade Bayezid ve Şehzade Cihangir'in annesi, Haseki Sultandır.

 

Birçoğu, Belediyemizin de göz yumması ile yağmalanmış olsa da, Hürrem sultanın Bilhassa Fatihte büyük vakıf eserleri hala vatandaşlara hizmet etmeye devam etmektedir.

Kendisinin Doğum yeri Rohatyn, Ukrayna olmuş olsa bile, Padişahımız Süleyman'a gelin olduktan sonra Samimi Müslüman olmuş, Muhteşem Süleymanın eşi, Birçok büyük şahsiyetin Annesi ve ninesi olarak Devleti Aliyeye hizmet etmiştir.

 



 

Sayın Demir'in köpeğine böyle bir isim vermesinden çok bunu sosyal medyada Facebook ve Twitterde paylaşması çok daha sorumsuzluk örneği olarak bizleri rencide etmiştir.

Sayın belediye başkanından acilen bir açıklama yaparak Türk halkından özür dilemesini bekliyoruz, Böyle bir özür açıklaması gelinceye kadar Tarihimizdeki mümtaz bir şahsiyete yapılan bu hakareti sık sık gündeme getireceğiz.

 

Sözkonusu köpekler Fatih belediyesinin web sitesindeki bir haberde başkanın hayvan sevgisi başlığı altında haber yapılmış, Bu sibirya kurdu köpeklerin sahibi olduğu açıklanmıştır.



YORUMLAR

  • 0 Yorum