Esenler Otogarı Yenilendi

Esenler Otogarı hava limanı gibi On yıllardır içerisinde can ve mal güvenliğinin olmadığı, Alt katlarına inmenin mümkün olmadığı Esenler otogarı yenilendi, atıl alanlar sergi ve sosyal donatı faaliyeti ile canlandırıldı.

Esenler Otogarı Yenilendi
03 Kasım 2021 - 08:02
Esenler otogarından geçenler gözlerine inanamıyor, Her tarafı sanki yeniden inşa edilmiş gibi, Akp dönemi kapatılması, TEM yolu üzerine taşınması konuşuluyordu.
Şehrin merkezinde çok önemli bir konumda olan Esenler otogarının korunması, restore edilerek Yeniden dizayn edilmesi gerçekten alkışlanacak bir hizmet oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu
Büyük İstanbul otogarı çok değişti.
Burası karanlık, kirli ve güvensiz bir otogardı; şimdi aydınlık, tertemiz, güvenli bir yer. İçinde kütüphane, sergi, çalışma, etkinlik ve dinlenme alanları ile gençlik ofisleri de var. Değişim devam edecek.
 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Havva Eke
    2 yıl önce
    Süper olmuş korkuyorduk Tuvaletlere gidemiyorduk.... firmalarda kendi tuvaletlerin kapatıyorlar bir rezaletti.. her tarafı dilenciler sarmıştı... İstanbula gitmeye korkuyorduk otogarına....
  • Inci Karasal
    2 yıl önce
    herhalde en kötü otogar neresi diye bir anket yapılsaydı esenler oto garı olurdu ellerinize sağlık sn İMAMOĞLU istbula yakıştı şimdi ...