.
 
YEŞİLAY YSSS POR İŞBİRLİĞİ İLE UYUŞTURUCU, ALKOL, KUMAR MÜCADELESİ

     Balat Yavuz Sultan Selim Spor kulübü başkanı, Kadri Gözaydın. Balat'ın çevre gönüllüsü ve Yeşilay üyesi, Hasan Bayraktar Uyuşturucu-Kumar-Alkol ile mücadele çalışması başlattılar. Etkinliğin tanıtım toplantısına Yeşilay Genel başkanı av. Muharrem Balcı, katıldı.

Av. Muharrem Balcı, Fatih Balat Yavuz Sultan Selim spor kulübünde hayata geçirilen İçki,Sigara, Kumar'la mücadele çalışmalarına destek vermek için ziyaret etti.
Ziyaretinde Kızılay'ın kuruluşundan itibaren madde ve kötü alışkanlıklardan kurtulmamız için yaptıkları mücadeleden örnekler verdi. Uyuşturucu ve Kumar ile mücadelede yılmanın olmadığını, bu kötü alışkanlıklara teslim olduğumuz an milli bağımsızlığımızın olmayacağını, Neslimizin devamına imkan olmadığını vurguladığı konuşmasını aşağıdaki videodan izleyiniz.

Balat meyhaneler semti lakin sarhoşlar içinde doğup büyüyen yeni nesil genelde içkiden uzak büyümekte, sporla meşgul olmaktadır. Türkiye'nin en dar alanda en yoğun spor yapan semti eski adıyla Fener nahiyesidir.
Burada, Süper amatör ve amatör liğlerde mücadele eden başta Yavuz sultan selim spor, Haliç spor, Hilal spor, Mollaaşkı spor, Balat Yeşilova spor, Ayvansaray spor kulüpleri binlerce çocuğumuza spor yapma imkanı sunmaktadır.
Semtimizden üst liğlere yoğun bir sporcu transferi yapılmaktadır, En son Yavuz sultan selim spor altyapıda yetişen Ali Kuçuk Beşiktaş A takımında forma giymektedir.

Toplantıya, Yeşilay Başkanı Av. Muharrem Balcı, Eğitim sorumlusu Arif Çiftçi, Tacettin Yarboz, Fatih belediye başkan yrd. Hasan Suver, Haliç spor kulübü başkanı Em. Emniyet müdürü Metin Örel, Ahmet İlhan Yavuz sultan selim spor kulübü yöneticileri ve sporcularından minikler, Yeni Sulukule derneğinden Kemal Varak, Semtin ileri gelenleri, Esnaf ve akademisyen komşularımız, Halkımızdan bir gurup katıldı.

Sigaraya Hayır kampanyasına destek veren sigara hiç içmemiş veya bırakmış semt sakinlerine Yeşilay tarafından teşekkür beratı takdim edildi. Çalışmalarında hep yanlarında oldukları sözü genel başkan tarafından verildi.

 
AHMET İLHAN NİKOTİN TESTİ YAPTIRDI
 
YESILAY-BALAT ile sivilhareket
BERBERİMİZ SULTAN SERTİFİKASINI ALIRKEN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ METİN ÖNEL SERTİFİKASINI ALIRKEN AHMET İLHAN SERTİFİKASINI ALIYOR
HASAN BAYRAKTAR SERTİFİKASINI ALIYOR
 
 
VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İSTERSENİZ TIKLAYINIZ