iMAMOĞLUNA İFTİRA ATANLAR HİÇ UTANMIYOR

Akp'li politikacılar sık sık Yunan web sitesinin iddiasını gündemde tutarken Gerçekleri görmek istemeyenler iftiralarına devam ediyor, İftira kuyruğuna Ali Kopuz'da dahil oldu. Bizde diyoruz ki Yunan medyasını takip edenler orada Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kimleri Yunan iddiası ile tanımlıyorlar bakmalarını istiyoruz, Yunanı ciddiye alanların niyetinden asla emin olamayız.

iMAMOĞLUNA İFTİRA ATANLAR HİÇ UTANMIYOR
05 Haziran 2019 - 21:37
İstanbul Ticaret Borsası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Biliği Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Trabzon’da “Her şey Çok Güzel Olacak” sloganları ile portosto edenlere ‘Pontus’ dedi.

Kopuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Süleyman Soylu’yu protesto eden guruba bakın tamamı Ekrem gibi Müslüman gözüken Pontuslar” ifadelerini kullandı.



Kopuz sonrasında ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia ederek “Okuduğunu anlamak güzel bir haslettir Trabzonlulara laf söylemek kimsenin haddi değil makaryosun heykelini diken adama tepki göstermeyen ama Trabzonun has milliyetçi bir evladına tepki gösterenlere tepkimiz” dedi.

YUNAN MEDYASI KİMLER İÇİN YUNANLI DİYOR BİR KAKIN BAKALIM (TIKLAYINIZ)



İstanbul Ticaret Borsası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı olan Kopuz, aynı zamanda Al-Et Gıda ve Kopuzoğlu İnşaat Şirketleri’nin ve

Mega Center Yapı Kooperatifi’nin yönetim kurulu başkanı konumunda.

Kopuz ayrıca, 2013 yılı Mayıs ayında yapılan İstanbul Ticaret Borsası seçimlerinde meclis üyeliğine ve akabinde yapılan seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına seçildi.



 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, memleketi Trabzon’da vatandaşların protestosuna uğramıştı. Soylu, “Her şey çok güzel olacak” şeklinde slogan atan grubun içinde bulunan bir vatandaşa “Artistlik yapma” şeklinde tepki göstermişti.



"Makarios’un rölyefinin de bulunduğu anıtta, en önde Rauf Denktaş’ın heykeli yer alıyor.

Kıbrıs Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı olan Başpiskopos III. Makarios’un rölyefinin bulunduğu kısım ise 19 Şubat 1959’da imzalanan ve bağımsız Kıbrıs Cumhuriyeti’nin yasal çerçevesini belirleyen Londra Antlaşması’nı gösteriyor."

Yunan haber sitelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Yunanlıdır iddiaları

HABER:1   - HABER:2   - HABER:3  



Recep Tayyip Erdogan: The Greek President of Turkey

https://www.youtube.com/watch?v=RbWKwFEi3Ds






Savvas Kalenteridis: Erdoğan, babasından Yunan kökenli ve biliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=c0mI8RUnWSs




“Etnik kökeninin ne olduğunu sordukları zaman, bir Müslüman olduğunu söyle ve yoluna devam et.”...



Yunan kökenli üç "yeniçeri": Erdoğan - Gruevski - Rama



Erdoğan'ın Yunan kökenleri hakkındaki gerçek!





Türk liderliğinde ve Türk seçkinlerinde ... savaş kimliği





Türkiye cumhurbaşkanının kökeninden bahseden Kalenteridis, Yunanca kökenlerinden bahseden senaryoları doğruladı:

YORUMLAR

  • 0 Yorum