KİME ?, NİÇİN OY VERMEK ZORUNDAYIZ

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Gültekin Uysal, Ali Babacan, Türk-İslam aile yapısını çökerten İstanbul Sözleşmesinden ayrılmamız nedeniyle kıyamet koparıyor, Bir tek Temel Karamollaoğlu Sözleşmeden taraf. Bunlar hangi ilkelerle bir araya gelip hükümet olacaklar.

KİME ?, NİÇİN OY VERMEK ZORUNDAYIZ
05 Ocak 2023 - 18:45

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin oluşturduğu 'Altılı Masa VE İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ SAVUNAN DİĞER PARTİLİLERE BİR MÜSLÜMAN OLARAK OY VERMEM BENİM MÜSLÜMANLIKTAN ÇIKMAMA SEBEP OLUR.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE OY YOK, ELBETTE BU SOSYAL CİNAYETİ BAŞIMIZA SARAN AKPYEDE OY YOK

Kadın ve LGBTi üyeleri erkeğe iftira atacak (İspat etme mecburiyeti olmayacak) Erkek kendinin masumiyetini ispat edecek, Böyle medeni hukuk olur mu?
Günümüzde binlerce dava ve mahkümiyet var, Nedeni; Koca nikahlı karasını isteği olmadığı halde ilişkiye zorlaması (Tecavüz suçu) ile ceza evlerinde...
Yatak odasında geçen bu olayı erkek nasıl ispat etsin!
Kaldıki çiftlerin evlenme nedeni bu meşru ilişki ve çocuk yetiştirmek değil mi?




Elbetteki Sadece kadına değil Aile içi şiddet kimden gelirse gelsin en ağır şekilde cezalandırılsın. kadını Çocukları istismar edenler en ağır şekilde cezalandırılsın, Fakat medeni hukukun vazgeçilmesi olan "iddia sahibi iddiasını ispat etmekle yükümlüdür" ilkesini görmemezlikten gelen bir uygulama hukuk olamaz.

İnsanlar niçin evlenirler?

Elbetteki Cinsel ihtiyaçlarını karşılamak evlat sahibi olmak için, Fakat istanbul sözleşmesi kendi rızası ile evlenen bir kadın evlilik akdi sonrası dilerse kocası ile cinsel ilişkiye girmeme gibi bir hakkı oluşmuş, Erkek doğal hakkı olan ilişkiye eşini zorlar ise Tecavüz suçu ile yargılanıyor, Ağır ceza alıyor, Tuhaf olan evlilik ve nafaka mecburiyeti devam ediyor. 
Böyle bir hukuk olur mu?

Erkek karısını aldatırsa Evden uzaklaştırma ve nafaka ödeme cezası verilirken, kadın evine dilediğini alıp nikahsız bir arada yaşayabiliyorlar, Kocanın itirazı bile mümkün değil.

Şimdi bu mağduriyete maruz kalmış milyonlarca kocaların yardımına koşan kimse yok. Cumhurbaşkanı İstanbul sözleşmesinden çıktık diyor, Ama sözleşme gerği yapılan 6284 sayılı yasa yürürlüğüne devam ediyor. Bütün sıkıntılarda bu kanunun uygulanma biçiminden kaynaklanmaktadır. maalesef.

İstanbul sözleşmesi içeriğini anlatan videolarımız için tıklayınız     
YIKILAN YUVALARDAN BİRİ
SÖZLEŞME ELEŞTİRİSİ "DİNBİRDER"



YORUMLAR

  • 0 Yorum