Meireles'in büyük şaşkınlığı

F.Bahçe'nin yeni yıldızı Meireles çıktığı ilk maçta kadınların yarattığı atmosfere hayran kaldığını söyledi

Meireles'in büyük şaşkınlığı
18 Eylül 2012 - 10:54

Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Meireles, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında tam anlamıyla bir şok yaşadığını anlattı. Sarı-lacivertli kulübün cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlara açık olan mücadelede ilk kez Fenerbahçe formasını giyen Portekizli futbolcu, sahaya çıktığı an çok şaşırdığını anlattı.



Meireles, kadın taraftarların muhteşem desteği karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Sahaya çıktıkları anda yükselen uğultunun kulakları sağır edecek düzeyde olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Maç içindeki tepkileri de muhteşemdi. Yediğimiz gole rağmen, 90 dakika boyunca alkışı ve teşvik etmeyi kesmediler. Bana kadınlara karşı maç oynayacağımız söylendiğinde, böylesine olumlu bir etki beklemiyordum. Maçı adeta bizimle birlikte oynadılar ve galibiyette büyük rol oynadılar" dedi.



90 dakika boyunca maçı bırakmamalarında kadın taraftarların büyük rol oynadığını söyleyen Meireles, "İlk defa şahit olduğum olay beni çok şaşırttı. Çığlıklarla yükselen tepkiler bizi hep sahaya konsantre etti. Bu sayede 90 dakika boyunca maça asıldık ve Cristian'ın muhteşem golüyle kazandık. Hem ilk maçımda takımımın kazanması hem de kadınların yarattığı bu muhteşem ortam beni çok mutlu etti" değerlendirmesini yaptı.



MİLLİYET

YORUMLAR

  • 0 Yorum