Parti disiplininden uzak, Belediye başkan adayı

2013 Yılında yapılması düşünülen Yerel Seçimlerde, belediye başkan adaylığını bir haber sitesinde açıklayan, CHP Kâğıthane üyesi İrfan Aydın,

Parti disiplininden uzak, Belediye başkan adayı
21 Eylül 2012 - 14:23

 


2013 Yılında yapılması düşünülen Yerel Seçimlerde, belediye başkan adaylığını bir haber sitesinde açıklayan, CHP Kâğıthane üyesi İrfan Aydın, İlçenin almış oldugu karara uymayıp AKP ‘nin çelenk koyma törenine katılınca. CHP üyesi Kasım Aydın’dan büyük tepki aldı.



Kaymakamlıklar, 2012 yılının Nisan ayında yayımlanan bir genelgeyi gerekçe göstererek çelenk koyma törenlerine izin vermiyor. Bu nedenle CHP Kâğıthane ilçe’si, Partinin aldığı bir kararla. Atatürk anıtına, Kâğıthane Kaymakamlığı, belediye başkanlıgın’dan sonra, parti olarak çelenk koymak üzere toplandı. Resmi makamlar çelenk koyarken CHP Kâğıthane ilçesi, tören alanının dışında bekleyerek tepkisini ortaya koydu.





Cumhuriyet Halk Partisi’nin almış oldugu karara uymayarak. AKP düzenlediği Çelenk koyma törenine katılan irfan Aydın’a sert eleştiri CHP üyesi Kasım Aydın’dan geldi.

Kasım Aydın,” Sen CHP üyesisin, partinin almış oldugu karara uymak zorundasın. Kendi başına hareket edeceksen partiden istifa et “Kâğıthane’de AKP nin saltanatını birlikte kolektif bir çalışmayla yıkarız” diyerek belediye başkan aday adayı oldugunu açıkladın. Böylemi AKP saltanatını yıkacaksın, Bu davranışın doğru değildir” diyerek çıkıştı

İrfan Aydın Kasım Aydın’a verdiği cevapta,” Ben oraya Halk olarak katıldım, az sonrada CHP’nin törenine katılacağım ” diyerek kendini savundu.

Aday olunca akıllara gelen ” Kâğıthane’de girilmedik sokak, çalınmadık kapı, hatırı sorulmayan kimse bırakmayalım” cümlesi inandırılıcılığını kaybetmiş durumda. İrfan Aydın bu sloganla yola çıktı CHP üst yönetimi ve Kâğıthane üyeleri tarafından ne kadar ciddiye alınır hep birlikte göreceğiz.

Haber: Serpil Can

Fotoğraf: Kasım Aydın










Haber Kaynağı: İstanbul Ses Gazetesi / Kağıthane


YORUMLAR

  • 0 Yorum