Şehir Hatları kış tarifesine geçiyor

Şehir Hatları, 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış tarifesi uygulamasına başlayacak.

Şehir Hatları kış tarifesine geçiyor
18 Eylül 2012 - 09:57

Şehir Hatları`ndan yapılan açıklamaya göre, yeni eğitim-öğretim yılının ilk günüyle başlayacak vapur seferlerinin kış tarifesi, 17 Eylül 2012-2 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerli olacak.



Günde 600`ün üzerinde operasyonel seferiyle İstanbul`un kent içi deniz ulaşımını gerçekleştiren Şehir Hatları, 2012 kış tarifesinde de Adalar, Boğaziçi ve Haliç hatlarında yaz döneminde havuz ve periyodik bakımları yapılan vapurlarıyla seferlerine devam edecek.



Kış tarifesinde yapılan düzenlemeler kapsamında, yaz sezonunda köprülerdeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle başlatılan İstinye-Küçüksu seferleri tarifeli olarak devam ederken, Üsküdar-Beşiktaş hattında cumartesi günleri yapılan seferler artırıldı.



Boğaz hattını kullanan vapur yolcuları Sarıyer, Anadolu Kavağı ve Rumeli Kavağı ring seferleri için Sarıyer iskelesinde ücretsiz aktarma yapabilecek.



Kabataş-Adalar hattında saat 18.30 Kabataş kalkışlı sefer, 18.40 olarak düzenlenirken, büyük ilgi gören Kabataş-Kadıköy seferleri karşılıklı 66 sefer olarak uygulanacak.



Şehir Hatları`nın büyük ilgi gören boğaz turları da kış dönemi tarifesiyle gerçekleştirilecek. Boğaz turlarına hava şartlarının elverdiği ölçüde talebe bağlı olarak ilave seferler konulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum