Abdullah Gözaydın

Abdullah Gözaydın

Fatih'in Demokratik Geleceği
fatihten@gmail.com

Beni tanımayan Bazıları Beni İslam Düşmanı sanıyor.

22 Nisan 2020 - 21:18

Arkadaşlar Beni tanımayan Bazıları "BUNLARIN ÇOĞU NAMAZ MEMURU VEYA YAKINLARI" Beni İslam Düşmanı sanıyor.

Sık Sık Diyanetin Namaz memurları hakkında eleştiri yapıyorum

Uygulandığı şekli ile Cuma namazının Yevmul Cum'a olmadığını yazıyorum

150.000'den fazla namaz memurunun Çoğunluğunun Doğru Kuran okuyamadığını, Hatta Fatiha suresini bile en az %50 namaz memurunun (Namazı bozacak şekilde ) yanlış okuduklarını yazıyorum, video-ses kaydı ile örnek gösteriyorum.

İstanbul'un en önemli İlçesinin Müftüsü bile (Şirke düşecek şekilde) Belediyenin gazetesine Kurbanla ilgili saçma-sapan yazı yazdığını haber yapıyorum. (Kestiğiniz kurbanlarınızın kanları ve etleri semaya çıkar, "Kurban niyetiyle Habil koç kurban ederken, Kâbil sebze kurban etti") diyebiliyor.

40 Yıllık İmam hemde (Derin hocaların çıktığı) Çaykaralı bir namaz memuru (Yarın Allah seni o hocalardan soracak) diyerek Diyanetin namaz memurlarının Zuru mahşerde "şefaatçı/şikayetçi" olacak diye beni itham ettiğini gördünüz! herhalde.

Namaz memurlarına Sık Sık "neden İslami tebliğ yapmıyorsunuz? Neden mahallede esnafı, yaşlıları, muhtaçları ziyaret ederek hatır sormuyorsunuz, neden kahveye meyhaneye, Kumarhaneye misafir olup, lisanı hal ile camiye davet etmiyorsunuz diye sorduğumda tamamı (Devletin bize verdiği görev namazı kıldırın, Cemaatin camilerde siyasal örgütlenmesine mani olun, Başka görevimiz yok diyorlar.

Soru; Siz ibadet memuru iseniz bu Kilisede Papaz-Havrada Haham gibi ibadet memurluğu oluyor, İslamda ibadet memurluğu yok, Bu ruhbanlıktır, Bunu nasıl bilmiyorsunuz diye sorduğumda tamamı cevap vermiyor, Eskiden tartışırdık 5-10 senedir.

Bir namaz memuru dahi aksini iddia edemiyor (Herhalde yasaklandı)

Bu Mübarek Ramazanı şerif günlerinde, İnsanlığın içine düştüğü İnançsızlık ve Salgın hastalık illetinden acilen kurtulmayı Yüce Mevlamızdan niyaz ederiz.

Dip Not: Korona, Sars, Mers gibi virüsleri ABD, ÇİN, SİYONİZM üzerinde "Yeni Dünya Düzeni" komploları ile izah edenler olabilir, Bize göre (Ve Huve Ala Külli Şeyin kadir) Allah cc. yarattığı her şey üzerinde mutlak hükümrandır.

“La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh, lehu’l-mülkü ve lehu’l-hamdü ve hüve ala külli şey’in kadir”

(Allah’tan başka ilah yoktur, O tektir, O’nun ortağı yoktur, mülk O’nundur, hamd O’na aittir. O, her şeye kâdirdir)

Türkçe ve Arapça olarak bu duayı yapalım

Unutmayalım ki, Allah cc. yaratmadıktan sonra bir yaprak dahi dalından düşmez.

"O'nun ilmi dışında bir yaprak bile düşmez." (En'am, 6/59)

Bu virüsler İster doğal, İster laboratuvar ürünü olsun, Bu virüse hayat veren Sadece Allah'tır. Birçok mahfil şer niyetleri ile savaş çıkartıp milyonları öldürüyor (Sünnetullah iyiliklere de kötülüklere de izin verirse gerçekleşir) Bütün dünya şerleri bir araya gelse Allahın razı olmadığı en basit bir eylemi dahi gerçekleştiremezler.

Dünya hayatı bir sınavdır, Bu imtihanın gereği Allah cc. insanlara iyilik veya kötülük fırsatı verir. Biz iyi olursak Ve Allah'a teslim olmuş isek Artık hiçbir kötülük bize ulaşmaz, Genede ulaşan bir kötülük nedeniyle o kafir ve zalimlerden alacağımız haklarımız ile mevcut günahlarımızdan kurtularak mahşerden doğrudan cennete kavuşacağız inşaallah..

Ramazanı şerifiniz "hakkınızda" Mübarek olsun