Behlül Dane

Behlül Dane

Bu Hayatı Neyleyim, Bana Seni Gerek Seni...
balatfener@gmail.com

BU SAHTE PEYGAMBER KADAR OLAMIYORSUNUZ

04 Ağustos 2017 - 11:26

Bu ülkede 150 bin kişilik dev bir orduya sahip Diyanet işleri başkanlığı  

Kamuoyunda “Sahte peygamber” olarak bilinen İskender Evrenesoğlu  (İmam İskender mihr) kadar varlık gösteremiyorsa O DİYANET KAPANSIN, İslama göre kapanması da gerekiyor, İman yok, akaid yok, İslami yolsuzluk çok. 



İnternette yayın yapan islami sitelerin bilhassa tefsir ve İslami sorular içeren sitelerin %90 sapık İskender Evrenesoğlu'na ait yayın yapıyor, Yada ehliyetsiz ilimsiz irfansız kişiler.

Diyanet neden asrın sosyal paylaşım imkanları sunan İnternette gereği gibi yok, Yaptıkları tefsiri dahi ulaşıma kapatmışlar, Giriş menüsü yok..

Diyanet Müfütülük sitelerinde sadece personel bilgileri var. Din Yok İman Yok...

İbadetle bu Müslümanları aldatmaktan vaz geçin. İbadetsiz Müslümanlık olabilir ama İmansız olmaz, olmaz, olmaz.

150.000  personelinizin kahhar çoğunluğu Akaid konusunda bir bilgisi yok, Sorulan sorulara cevap veremiyorlar.

Devlet memuruyuz diyorlar Cemaatten hayr için toplandıkları paralarla kendilerine lojman yaptırıyor, satın alıyorlar ikameti de bedavaya getiriyorlar.  Birçok masraflarını bu bütçeden karşılıyorlar, Öğretmenlerden fazla maaş aldıkları halde, Kimse bunlara hesap sormuyor.!

İbadetlerde vakit farz olduğu halde Diyanet bir tane astroloğ çalıştırmıyor! İbadet saatlerimizi batılı müşriklerin beyanlarına göre belirliyoruz. Atalarımızın feth ettikleri yerlerde ilk kurulan müesseselerin başında Rasathaneler gelirdi.

Ülkmeizde bunca islam alimi insanlar araştırmacılar eser yazdığı halde bu eserlerin cami kütüphanelerine sokulması yasak, Parası cemaatten toplanarak Diyanet vakfı yayınları bu kütüphanelere konulabiliyor.

Ülkenin dört bir yanında Fetö gibi eğitimsiz ilimsiz irfansız diplomasız kişiler fetva veriyor, Cemaat kuruyor, Sözde islami bilgiler paylaşıyorlar, Diyanet bunlara bir reddiye yazmıyor, Hukuki müdhale yapmıyor...