Ekrem İmamoğlu'na karşı yapılan haksız saldırıları kaleme aldığım yazıma 24 saat içinde olan yoğun ilgi ve desteğin istatistik rakamları.
Buradan Sn. Erdoğan'a sesleniyorum;
Ekrem İmamoğlu'nun Silivri'ye gönderilmesiyle hayatınızın en büyük yanlışını yaptınız. Böyle yapmakla milyonları karşınıza aldınız. Yine de teşekkürler, çünkü 23 yıldır uyuyan bir milleti uyandırdınız.
Bundan bir yıl kadar önce,
İstiklâl Savaşı milis kahramanlarından Rizeli İPSİZ RECEP'in torunu Prof. Emin Gürses, sizlere şöyle seslenmişti;
''Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir grup şâibeli ve samimiyetsiz insan etrafınızı sarmış vaziyetteler, bunlara karşı çok dikkatli olmalısın, seni bilerek ve kasten hep yanlış yönlendiriyorlar...'' Tabii ki sizin de meyliniz var.
İmamoğlu'na yapılan haksızlığa şahit olduktan sonra, bir yıl sonra bugün, Prof. Emin Gürses'e daha çok hak veriyorum.
Sayın Erdoğan!
Kişi, hangi makam, hangi görev ve hangi rütbede olursa olsun benim için hiç fark etmez, yanlışını gördüğüm her kişiyi ikaz etmek, Hakk'ı ve sabrı tavsiye edip doğru olanı tebliğde bulunup ''Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker" yaparak O'nu kötülüklerden men edip, O'na iyilikleri anlatmak gibi bir mecburiyetimiz vardır ve bu görev Allah'ın emridir, farzdır.
Tekrar söylüyorum;
Ekrem İmamoğlu'nun Silivri'ye gönderilmesiyle hayatınızın en büyük yanlışını yaparak milyonları karşınıza aldınız. Yine de teşekkürler, çünkü 23 yıldır uyuyan bir milleti uyandırdınız.
Sonunda ilâhi bir hesap olan iki günlük dünya.
Bunca tamaha, hırsa, bunca dünyevi sevdaya ve ihtirasa değmez.
23 Mart 2025
TC Orhan Kiliçoğlu,


YORUMLAR