Sosyal medya

Sosyal medya

SOSYAL MEDYADAN
sicakyuva@gmail.com

BUNLARIN TOPU TOMARI BİR AVUÇ TORTU!

14 Mayıs 2023 - 17:24

Allah, Türk milletine, ahlâksızların kol gezdiği, vatansızların şirretleştiği, İslâm dininin her türlü ihanete, vurguna, talana, yolsuzluğa ve arsızlığa kılıf yapıldığı bu kirli dönemi de en kısa bir zaman zarfında geride bırakmayı nasip eylesin.
Öylesine bir kirlenmişlik yaşamaktayız ki;
Her ne yana baksan nursuz yüzler, zehir akan diller, kin dolu kalpler, husumetle kaplanmış beyinler, Türk'e olan hınçla yerinden fırlayacak gibi duran iğrenç gözler görüyorsun.
Zamanında imparatorluk oluşumuzdan dolayı içimizde rahat bir ortam bulan dönme ve devşirmelerin geride kalan tortularına karşı her zamankinden daha çok dikkatli olmayız!
Bu imparatorluk tortuları bir hayli yol aldılar ki, şu an Milli ve kültürel değerlerimizi çiğnemede, Cumhuriyetimizi tehditte, Türk milletine karşı saldırılarında sınır tanımaz bir hal aldılar!
Ey Türk!
Davran!
En kısa zamanda titre ve kendine dön!
Ey Türk!
Sen bir titrer isen zağarların halleri nice olur hiç düşündün mü?
Sen, sadece bir kere titrediğinde bil ki, genlerinde mevcut olan Türklük mağması ve namus duygun ısınıp harekete geçerek, hainlerin, işbirlikçilerin, soysuz- sopsuzların ve içimizde mevzilenmiş olan ‘’Etnik çete mensuplarının’’ üzerilerine akarak her birini, Vezüv Yanar Dağının kızgın lâvlarıyla taşlaşan Pompe’nin sapıklarının durumlarına çevirecektir ki bundan en küçük bir şüphen olmasın!
Bu titreyiş;
Türk’e has milli ve mânevi değerlere karşı duyulan muhabbetin gönüllerde yaktığı aşk ateşinin etkisiyle hücrelerde meydana gelen volkanik patlamalar olup, asil ve soylu insanlara mahsus bir titreyiştir ve milli bir cezbenin tezahürüdür.
Türk’ün titremesinin ne anlama geldiğini tarihi tecrübelerle çok iyi bilen belli karanlık mahfiller ve içimizdeki imparatorluk tortuları bu yüzdendir ki;
''Başbuğ Atatürk''
‘’Ne mutlu Türk’üm diyene’’
‘’Bir Türk dünyaya bedeldir’’ 
‘’Ey Türk! Titre ve kendine dön’’ sözlerinden hiç mi hiç hoşlanmazlar.
10 Mayıs 2023
ORHAN KILIÇOĞLU
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum