Eylül 2017 kongresinde ilçe yönetimine talip

Daha önceki ilçe yönetimlerinde başkan yardımcılığı yapan Mehmet Hızlı 9. Ayda yapılması muhtemel ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. Genç, Amatör Ruhlu, Heyecanlı, Şeffaf ve dürüst olacağına söz veren, Parti içi birleştirici olmaya kararlı, herkese saygılı, Muhalefet partileri arası dayanışmaya inanan bir aday çıktı.

Mehmet Hızlı Diyor ki; Partimizin büyük iktidar yürüyüşünde ;

Fatih'in her noktasındaki hemşerilerimize dokunmak, parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak için, laik,bağımsız,Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı, ülkemizi kurtaran ve Cumhuriyetimizi kuran bir partinin üyesi olmanın sorumluluğuyla, yorulmak bilmez çalışkan kimliğim, örgüt tecrübem, güler yüzlü örgüt hedefim ve Atatürkçülüğümün onuruyla,

CHP FATİH İlçe Başkanlığına aday olacağımı herkesin bilgilerine sunalarım. 



Tüm Fatih ilçesindeki hemşerilerimizin ve üyelerimizin desteklerini bekler,saygılarımı sunarım. 

Adaylığımı bu kadar erken açıklamış olmamın birçok sebebi mevcut. Bazılarını kısaca yazmak gerekirse,

Son dakika açıklanan adaylıklarda, başkan ve yönetici adayları üyeler ve delegeler ile gerekli vakti değerlendirememiş oluyor. Yönetim listelerinde eksikler oluyor, son dakika eklemeleri, çıkarmaları yaşanıyor. Seçimde oy kullanacak delegeler yönetici adaylarının çoğunu hiç görmeden sandığa gidiyor. Sadece seçim günü yapılan konuşma üzerinden değerlendirmeler yaşanabiliyor, projeler ve düşünceler aktarılamıyor.

Erken açıklanmış bir adaylık ile önümüzdeki uzun süreçte, Fatih'in  CHP’li üyeleri ile fikir alışverişi, görüşmeler, Fatih'te  Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut gücüne daha fazla güç katmak, belli bir zümrenin veya kitlenin değil de, tüm Fatih'in başkanı 

Dost olmanın, bir olmanın ve birleşmenin faydalarını göremeyen insanlar, kişisel menfaatlerini korumak için sürekli kavga ederler. Kavga edenlerden yenen de yenilende zarardadır. Biz bunun farkındayız. Bu yüzdendir ki partide artık bu tür kavgaların olmasını istemiyoruz”



1- Partimizde kaybolan birlik beraberlik ve sevgi-saygı ortamını yeniden sağlamak için aday oldum.

2- Seçildiğimiz takdirde bundan sonra partimizde kişisel menfaatleri değil toplumsal menfaatleri egemen kılmak için aday oldum.

3- Fatih'te partimizin tekrardan seçim kazanabilmesi için aday oldum.

4- Partimizin bayrağının Fatih'te bir daha inmemek üzere dalgalanması için aday oldum.

5- Fatih seçmeninin son seçimlerde partimize verdiği muhalefetlik görevini layıkıyla yerine getirerek partimizi Fatih'te büyütmek için aday oldum.

6- Bütün partililerimizin yeniden gönül rahatlığıyla partisine gelip gitmesinin önünü açmak için ve en çokta partimize seçim kaybettiren nedenleri ortadan kaldırmak için aday oldum.