AMACINIZ NE BEYLER!

FERDA AKGÜL akgulgida@hotmail.com


Terör;

Belli bir hedef gözetilerek,toplumda korku ve endişeye sebebiyet verecek şekilde ölümle sonuçlanması planlanan,kişi veya grupların silah veya başka araçlar kullanarak gerçekleştirdikleri eylemlerdir.

 

Yani terör sizden toprak alamaz, amacı bellidir topluma korku ve endişe salmak bunu neden mi yazdım 

 

..her yıl geleneksel olarak yapılan Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Festivali’nin son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

 

Efendiler ;

Eğer siz bu toplumun güvenliğini sağlayamaz, her yıl yapılan kökü ticari amaçlı olan festivalleri iptal ederseniz, seneye bu memlekete gurbetçide çekemezsiniz .

Belki  bilmezsiniz ya da unuttunuz hatırlatayım.

 

Yapılan her işte, önemli olana sürdürülebilir liktir .

Bahanelere sığınıp, teselli aramayın

Yapılması  gerekeni, mutlaka yapın. 

Yol kenarın da eşiyle ya da kız arkadası  ile aracında çay içenlerden sorguladığınız GBT yi oralarda da sorgulayın .!

Kolluk kuvvetlerini İran kolluk kuvvetleri gibi değil TÜRK kolluk kuvvetleri gibi değerlendirin!

 

Bu millet her denilene inanıyor diye, milleti sıkı yönetim dönemleri gibi eve mahkum etmeyin.

Sahi siz ne iş yapıyorsunuz 

Gerekçeye bak ;

Artan terör olayları nedeniyle …

 

Eğer terör olayları nedeniyle halkın bir bayramını iptal ederseniz, teröre farkında olmadan hizmet etmiş olursunuz.

Terörde amacına ulaşmış olur 

 

Bakınız ;

Reisi Cumhur ERDOĞAN der ki;

Terörün her türlü mesajı ayaklarımın altındadır .  Cumhurbaşkanının gösterdiği dik duruşun binde biri sizde olursa, sorunda ortadan kalkar.

Korku ve endişe ile yaşanmaz!

Bu hatadan dönün !

Doğru olan budur!

Doğru yolda olana selam olsun !