NE ZAMAN FARKINA VARACAKSIN?
NE ZAMAN FARKINA VARACAKSIN?
BANDIRMA VAPURUNA MI, YOKSA İNGİLİZ MALAYA GEMİSİNE Mİ BİNECEKSİN?
Vampirler tarafından kanı emilerek yatağa düşürülüp bitkisel hayata mahkûm edilen Türk milleti!
Güvenip bel bağladığın, Müslüman- Milliyetçi belleyip boynuna sarıldığın ve sırf bu sebeple yıllardır üzerine toz kondurtmadıklarının sayelerinde uçurumun kenarındasın!
Pusuya yatıp fırsatını kollayan emperyalist güçler tarafından pek yakın bir zamanda, yurduna sokulan Milyonlarca yabancının her biri bir işgâl gücü askeri olarak karşına çıkarılacaktır!
Öz yurdunda önce azınlığa düşürülecek, sonrasında haysiyet, şeref ve hürriyetinden mahrum bir PARYA olarak yaşayacaksın!
Ve sen halâ bunları göremiyor,
Görüp seni uyarana da kulak vermiyorsun.
Bu ne hal?
Bu ne körlük böyle?
Vaktin tükeniyor
Kararını vermek zorundasın!
Ya bunlarla olup helâk olacaksın,
Ya da gerçek Türk milliyetçileriyle olup güleceksin.
Ya Bandırma Vapuruna binip kurtulacaksın,
Ya da İngiliz Malaya Vapuruna binip, şerefinden ve bayrağından olacaksın.
Ya Gâzi Mustafa Kemâlin safında durup hür ve bağımsız kalacaksın,
Ya da BOP ve Sosyalist Enternasyonal aktörlerle olup esir ve rezil bir şekilde yaşayacaksın.
ESARET DENEN HALKA BİR KERE GEÇMESİN BOYUNLARA;
Karından, kızından olursun!
Karına karım dersin amma iş işten geçer!
Oğlunu darağacında, gelinini gavurun kucağında görürsün!
Avradının, gecenin geç saatlerinde düşman karargâhlarından yükselen çığlıklarını duyar kahrolursun!
Şerefin bir izmaritten farksız olur ayaklar altında!
Kararını ver,
Zaman tükendi,
Yarına kadar dahi vaktin yok bunu bil!
Ya benimle olup şerefinle yaşayacaksın,
Ya da rezil ve sefil bir hayata mahkum kalacaksın!
BİR DİĞERİ İSE;
''Terörsüz Türkiye'' masalıdır.
Bu masal ne yerli, ne de millidir.
Birilerince seslendirilerek sözde devlet politikası haline getirilmeye çalışılan ''Terörsüz Türkiye'' masalı, ABD- İSRÂİL ORTAK YAPIMI bir dizi filmden ibâret olup, bu dizinin senaryosu bundan 30 küsur yıl kadar önce CİA Ortadoğu İstasyon Şefi Yahudi asıllı Graham Fuller tarafından yazılmıştır.
Graham Fuller kitabında diyor ki;
Atatürkçülük yok olacak.
Atatürk tamamen tasfiye edilecek.
Ulus devletler dönemi bitirilecek.
Türkiye'de, Osmanlı gibi çok kültürlü, çok hukuklu, çok dinli ve çok ırklı bir yapıya gidilecek. Bunları yapabilmenin en iyi yolu ılımlı İslâm'dır. Etnik kimlikler kendilerini ifade edebilmelidir.
Ben kim miyim?
Ben Türk milliyetçisiyim.
Ben, millî şuur, millî haysiyet, millî asabiye, cesâret, metânet, tahammül, ümit, heyecan, istiklâl ve hürriyet aşkı gibi hasletlerin sahibi olarak her zaman minnet ve şükranla yâd edilmesi gereken mükemmel bir insan numunesi olabilmenin gayreti içinde olan Türk evladıyım.
7 Haziran 2026
ORHAN KILIÇOĞLU