SP Yenikapı Mitingi

SP'nin yenikapıda düzenlediği 2017 Filistin İslamındır mitinginden görünümler

Not: Son Referandum mitingi kadar katılımcı vardı, medya bu referandum mitingine 5-4 milyon kişi katıldı haberi yapmış, Muhalefet bile 1-2 milyon demişti (Sitemizde videosu var) 

Medya bu mitingde kaç kişi var dedi, ben halâ göremedim...

İSRAİL DIŞİSLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPMIŞ; 

10 Aralık Pazar günü, Saadet Partisi'nin, İstanbul Yenikapıda KUDÜS İslamdır parolası ile yaptığı miting'ten duydukları rahatsızlıktan dolayı, SP'yi dolayısıyla Milli Görüş'cüleri, Terörist ve kışkırtıcı olarak tanımlamış. 

Gerekçesi ise, SP ve tarafgirleri tutumlarıyla, şöylemleri ile İsrail halkına karşı arap dünyasını kışkırkıtarak, bilhassa Gazze ve Kudüs'te halkı , İsrail'e düşmanlık beslemelerine sebeb oluyormuş. 

Bunun sonucu olarak tüm Dünya'da müslümanlarla yahudilerin arasını açmakla suçlayarak, SP'yi terörist parti olarak nitelendirmiş. 

Bundan dolayı SP yani milli Görüş'cüleri Yahudi'lerin mutlak düşmanı olarak, her zaman her ortamda düşman olarak mücadele etmelidir demiş.

Eskimeyen akıncı Kemal tabak derki, Bu haberi duyunca, sevinçten gözlerim yaşararak Rab'bime şükrettim. 

Demekki SP'nin durusu, 124bin Nebiullah'ın(selat ve selam onlara olsun.) Durusu. 

Peygamberlerin davası ve yolu, SP ninde davası ve yolu. 

Bu yüzden, bu aciz SP li yani milli Görüşcü olduğu için, kendisininde 124 bin Nebiullah'ın, aleyhisselatü vesselam hazretlerinin, davasının, davacısı yolunun, yolcusu olduğunu öğrenmiş oldum. 

Diyor bunun için siyonist yahudiler benide terörist görüp, düşman belledilerse, bu benim için ve tüm Milli Görüs'cüler için bir şereftir. Onurdur. Düşünebiliyormusunuz? 

Peygamber katili siyonistler, SP'ye neden düşmanlar? 

SP Allah ve Resul'unun(selat ve selam olsun ona.) Davasına sahib oldukları için.

İlk kıblemiz, Mes-cidi Ak'saya ve Kudüs'e sahib çıktıkları için düşmanlar.

Bundan dolayıdırki, ne mutlu Milli Görüş'cüyüm, SP'liyim diyenlere. 

Müjdeler olsun, SP ve taraftargillerine, bu tutumunuz sizi mahşerde Cennet'in yolundaki tüm engellerin kalkmasına vesile oluyor. 

Allah cc siz milli görüş'cülerden(SP'den.) Razı olsun. 

Kemal Tabak.