AŞI GERÇEKLERİ - Prof. Alişan Yıldıran

Son Yüzyılımızda ortaya atılan salgın hastalıklara karşı aşılanmak ne kadar doğru bir uygulamadır. Bilhassa çocukların aşılanması oldukça yaygındır, Halbuki eski doktorlar "Çocuk hasta olmaz ki" derlerdi. Şu Koronalı günlerde de görüyoruz ki ergenliğe ulaşmamış çocuklarda salgın tehlikesi görülmüyor. Bu konuda uzman bir doktorumuz canla başla bir mücadele veriyor. Aşıyı savunanlar sorularımıza cevap veremediği için, İtirazlara bilimsel alternatif fikir üretemedikleri için Ben DSÖ saçmalıklarına değil Doğal hayatı savunan böyle araştırmacı ilim insanlarımıza güveniyor bu nedenle bu haber videoyu paylaşıyorum. Saygılar.

08 Mart 2021 - 11:05
● Bebeklere aşı yapılamaz, kesinlikle yapılamaz! Eğer şu anlattıklarımı biliyorsanız... aşı ne demek, nasıl çalışır, nasıl elde edilir...
● Aşı olmadan, insanların, bebeklerin, çocukların yaşayamayacağı, sağlıklı olamayacağı zannediliyor. Bu tamamen bilim dışıdır.
● Bademciklerin alınması menenjitin önde gelen sebeplerindendir. Bademciklerini asla ama asla aldırmasınlar.
● Gebelere nasıl aşı yaparsınız! Deli saçması !
● Kızamık Allah'ın bize bir lütfudur. Çocukken kızamık geçiren bir insanın immün sistemi artık çok güçlü demektir. Bunda alerji, otoimmünite ve kanser olmaz. Ama siz kızamık aşısı olarak hem bunları bozuyorsunuz hem de aşının yan etkilerine maruz bırakıyorsunuz.
● Hücrelerimiz o kadar güçlü ki, Allah o kadar güzel yaratmış ki tamir mekanizmaları koymuş.
● Tıbbın bir tarihi var. Bu tarihi bilmeden neden, neyin nasıl olduğunu anlamanız mümkün değil.
● Efendim, "ben aşımı oldum, bana bir şey olmaz" Böyle bir saçmalık yok!
AŞI GERÇEKLERİ - Prof. Alişan Yıldıran

Videonun 1 saat 23 dk lık tamamı:
https://lbry.tv/alisan-yildirim-asi-101-korona:6

YORUMLAR

  • 0 Yorum