Doğruları ne zaman göreceğiz?
Çaresizlikten yemeğe alıştığımız etin adına Domuz ne zaman diyeceğiz.
İslam’ın Özü, Tamamı Kardeşlik olduğu halde Allah huzurunda bile kardeş olamayan bir cemaat olduğumuzu neden göremiyoruz?
Temizlik ve Güzel ahlak İnsanlık demektir, İnsan olmaktan çıktık, Hayvanların sosyal hayatına imrenecek hale geldik, Dost bulamayanların hayvan dostluğuna mahkûm olduğunu neden göremiyoruz.
Allah cc., Yalan söyleyenler, Aldatanlar bizden değildir uyarısı yaptığı halde Çarşıda, Pazarda, Okulda, İşyerinde, Mahallede, Yanı başı komşularımızda, Aile ve Evimizin içinde, Yalan, şiddet, haksızlık, istismar, zulüm hoş görülürken.
Bir hırsızın Bir gaspçının toplumun gözü önünde suç işleyip birilerini mağdur ederken (Polis bekleyip) seyirci kaldığımızı Ve kendimize görev çıkarmamayı, Hatta şahitlikten kaçınarak üç maymunu oynadığınızın neresini savunuyorsunuz?
Bir apartmanda 27 yıldır yaşıyorum Komşuluk sıfır, Kimse kimsenin derdini bilmiyor, Dertler paylaşılmıyor, Sevinçler paylaşılmıyor, Komşu ölüyor cesedi leş olmadan haberimiz olmuyor, mal mülkü kardeş kardeşle adil paylaşamıyor.
Allah’ın ve kanunların yasak ettiği her şey herkesin gözü önünde işleniyor DUR diyen yok.
Rüşvet vermeden, Siyasi veya mafyatik baskı yapmadan hakkını alamadığın bir düzende yaşıyorsun (Menfaatin olmadığı için) ülkeyi yönetemeyenleri değiştirip, Gene yönetemeyecek, Kurda Kuşa yem edecek diğerlerinin göreve gelebilmesi için gayret ediyorsun.
Gavur dediğimiz dinsiz, milliyetsiz, meşrep siz, ülkelere bakıp utanıyorum, avaz avaz bağırmak istiyorum.
Çünkü boğazım sıkılıyor, ayaklarım zincirlenmiş, Gözüm kulağım dilim kafese alınmış, sesim duyulmuyor, Ayakta ölü gibi yaşıyorum ve Kurtuluş Huzur umudunu ahrete bıraktım.
Üzülebildiğim kadar üzülmeye, itelenmeye, çelme takılmaya, başı gözü yarılmaya, üzerine pislik yağdırılmasına aldırmadan haykırıyorum
KRAL ÇIPLAK, AVANESİ ÇIRIL ÇIPLAK, ALAYIMIZ ANADAN ÜRYANIZ AMA SANKİ KADİFE KOSTÜM GİYİNMİŞ GİBİ SALINA SALINA YÜRÜYORUZ
KİMSEYİ BEĞENMEDEN BURNUMUZ BİR KARIŞ HAVADA
Hiçbir şeyimiz yok, ama hiç eksiğimiz yok havasında Bol şükürlü, Çok zikirli, Çok ibadetli gidiyoruz akıbete
Allaha güveniyoruz Allah bize (Önce görevini yap, Sonra mahşerde , hesap günü yardım istemeye yüzün olsun ) diyor.
Biz içi boş ibadetle Allah’ı bile borçlandırmışız farkında değiliz.
Allah bizi terk etmiş haberimiz yok.
Bir tarafta Allah’ı bilende pek yok aramızda…
Dip Not: Allahım af et beni, Sana karşı saygısız yaşayan Gavurların hukuksal hayatını bile özlüyorum, Nerede Ömer’in adaletini!.
YORUMLAR