Sosyal medya

Sosyal medya

SOSYAL MEDYADAN
sicakyuva@gmail.com

AMİRAL TÜRKER ERTÜRK VE ARKASINDAN HAVLAYAN BİR YÜZSÜZ.

07 Nisan 2021 - 02:09

Önce aşağıdaki ABD tehdidine bakar mısınız?
Geçen yıl, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından, Montrö Boğazlar Sözleşmesinin delinmesi ve Karadeniz'in tüm milletlere açılması çağrısı yapılmıştı.
Bu tehdit dolu çağrı, 104 Emekli Amiralin Montrö Bildirisinin hemen ardından tekrar gündeme geldi.
Amirallerimizin Montrö hassasiyeti ABD'yi fazlasıyla rahatsız kılıp, Amirallerimize karşı öfkesini kabartıyordu. Çünkü ABD Donanmasının dünyada giremediği tek deniz Karadeniz'dir.
ABD'nin Montrö'nün delinmesi hevesini kursağında bırakan Amirallerimizin gözaltına alınmaları en çok ABD'yi sevindirmiştir.
Yetkililerin bu yanlıştan bir an evvel döneceklerine olan inancım tamdır. Aksi durumda tarih kendilerini asla hoş yazmayacaktır. 
YÜZSÜZE BAKAR MISINIZ!
Değerli Amiralimizin Türker Ertürk’ün arkasından havlayan bir yüzsüze göre;
Türker Ertürk Paşa, FETÖ'cüymüş, FETÖ Terör Örgütünü, dahası 15 Temmuz darbe girişimini savunan darbe yanlısı vesayet artığı bir hainmiş.
Bre yüzsüz!
Sen insan mısın?
Senin dinin, imanın var mı?
Toplum senin bu yalanlarına inanacak kadar aptal mı?
Senin, Türk ve Müslüman olmadığını bildiğimden hiçbir zaman yüzüne bile bakmadım. 
Ertürk Paşa, FETÖ’nün ve ABD’nin kara listeye aldığı şerefli bir Türk Amiralidir.
ABD’nin denizlerimiz üzerindeki iğrenç emellerini ve bu emellerinin gerçekleşmesi için yürüttüğü sinsi faaliyetlerini her fırsatta milletimize anlattığı içindir ki ABD Amirallerimizin amansız düşmanıdır.
Unutulmasın ki;
Bugün gözaltına alınan ve arkalarından saldırılan bu değerli Amiraller, ABD donanmasını Karadeniz’e sokmayan kahramanlarımızdır.
Dikkat edilirse;
FETÖ’nün Ordumuza kurduğu kumpasta en çok Deniz Kuvvetlerimize mensup Amirallerimizin üzerilerine gidilerek tutuklanmışlardır. Çünkü ABD, bu üstün yetenekli vatansever Amiral ve Albaylarımızın karşı koyuşları sebebiyle denizlerimizde istedikleri gibi at oynatamıyorlardı.
Ertürk Paşa, daha 2012 de Fetö darbe yapacak diye uyarılarda bulunmuş, hatta bu konuda AKP Milletvekillerini dikkatli olmaya çağırmıştı.
Ertürk Paşanın, Ege, Karadeniz, Montrö, ABD’nin sinsi tezgâhları, Suriye, Libya, TC. Devletine karşı Batı Trakya’daki ABD- YUNAN ortak plânları hakkındaki konuşmalarının içinde Türk milletin zararına ve aleyhinde tek bir kelimesi var mıdır?
Bre yüzsüz!
Sen bunları gayet iyi bildiğin halde nasıl oluyor da Ertürk Paşa için ‘’Türker Ertürk Paşa FETÖ'cüdür, FETÖ Terör Örgütünü ve 15 Temmuz darbe girişimini savunan vesayet artığı darbe kalıntısıdır’’ diyebiliyorsun?
Dersin çünkü senin;
Ne dinin,
Ne imanın,
Ne namusun,
Ne de Türk milletine karşı en küçük bir bağlılığın var!
Bre yüzsüz!
Dinle bak Türker Ertürk Paşa kimmiş.

ERTÜRK PAŞA KİMDİR?
Ertürk Paşa, her şeyden önce Trabzonlu namuslu ve soylu bir annenin, şerefli ve asil bir babanın çocuğudur.
1957 Trabzon doğumludur.
1971 yılında Deniz Lisesine başlayıp, 1979 yılında Deniz Harp Okulunu bitirdi ve akabinde 1979 yılında Türk Donanmasında Deniz Subayı olarak göreve başladı. KKTC'de görev yaptı.
1988 – 1990 yıllarında Deniz Harp Akademisi eğitiminden sonra, 1992 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi ve 1999 yılında Roma’da bulunan Nato Savunma Koleji’nde eğitim gördü. 2008 – 2010 yılları arasında ise Deniz Harp Okulu Komutanlığı görevinde bulundu. Bu görevi sırasında Ordu içine sızmış olan Fetöcülerle mücâdele etti ve nihayet 2010 yılında Ordu içindeki bu rahatsızlıklar yüzünden istifa etti.
Bre yüzsüz!
Türker Paşa, Türk Ordusu içinde Fetö ile mücâdelede ilk beşin içinde gelir.

TÜRKER PAŞA NEYİ ANLATTI;
Suriye- Irak konusunu,
Doğu Akdeniz meselemizi,
Libya’da nelerin yapılması gerektiğini,
Göçmenlerin yaratacağı tehdit ve tehlikeleri,
Montrö’nün ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu,
Ege Denizi’nde hız kesmeden devam eden Yunan küstahlıklarını anlattı ve devlet yetkililerini daha dikkatli olmaya çağırmasının yanında milyonlarca insanımızı aydınlattı.

EMEKLİ PAŞALAR AÇIKLAMA YAPAMAZLARMIŞ!
Bal gibi de yaparlar!
Amiraller, Belediye Sular İdâresinden, Tekel’den veya Tapu Dâiresinden emekli olmamışlardır!
Bu memlekette, Atatürk, Cumhuriyet ve devlet düşmanı hainler, dönekler, Türk ve İslâm muhalifleri, Masonlar, kriptolar, Soros- Yahudi beslemeleri, medyanın taharetsiz kargaları, daha bir yığın ırz, namus ve mukaddesat düşmanı soysuzlar gayet rahat istedikleri şekilde konuşacaklar ammaaa, kendisini Türk milletinin varlığına adayan Amiraller konuşmayacaklar öyle mi?
Bu Amiraller küçük yaşta askeri okullara girerek, vatan müdafaası konusunda her yönüyle mükemmel yetiştirilmiş, Türk tarihi ve genel tarih, askeri strateji ve siyâset konusunda birikim sahibi insanlardır!
Bir takım siyâsiler ve Türk milletinin hayrına hayatlarında tek kelimecik olsun yazıp söylemeyen medya kargaları tarafından bu Amirallerimizin darbe çığırtkanlığı ile suçlanmalarının millet nezdinde en küçük bir karşılığı olmadığı gibi, Amirallerimize saldırmaları nefret olarak gerisin geriye kendilerine dönecektir ki daha ilk günden itibaren dönmeye başladı bile.
Amiraller konuşurlarken, siyâsiler gibi günlük çıkarları için değil de, Türk milletinin 1000 yıl sonrası için konuşurlar.

SELÂM SANA TÜRKER ERTÜRK PAŞA.
ÖNCE ALLAH, SONRA MİLLETİMİZ SİZİNLEDİR.
Yazımda geçen yüzsüz, tam 40 yıldır tanıdığım lâkin dönüp tarafına bile bakmadığım tescilli Türk ve İslâm düşmanı birisidir.
6 Nisan 2021
ORHAN KILIÇOĞLU

YORUMLAR

  • 0 Yorum